Höstpyssel

Igår var jag med min kära mor inne i stan och kikade i lite affärer och såkalrt hamnade vi inne på Panduro. Det blev till att köpa ett jättesött broderi (och tillbehör) med motiv från Tilda-serien samt röda kort och kuvert som ska bli julkort framåt hösten. Det ska börjas i tid!

Broderiet ska bli en julklapp troligen och jag har faktiskt redan börjat med lite andra julklappar. Nästan hemskt, men som sagt är det lika bra att vara ute i god tid!

Notebook nr 3

Så här ser då min mosters lilla anteckningsbok ut!

137116-246137116-248Fram
137116-247Bak

Block

Man hinner emd mycket pyssel när man är ledig och inte har något speciellt annat att göra. Idag köpte jag ännu ett MUJI-block (smått beroende?) som jag gjorde till min moster. Bilder kommer senare.

Köpte även ett superduperbilligt och jättefult block på Åhléns om jag ska ha till skolan. Ett sådant som det står "Kollegieblock Linjerat" på eller något liknande. Hur som helst tog jag det och limmade på ett snyggare papper på framsidan. Billigare och snyggare än något annat block de hade. Och dessutom kan jag vara ganska säker på att ingen annan på kursen har ett likadant.

137116-249

Notebook nr 2

Idag har jag lyckats göra en till liten anteckningsbok. Den här gången till min pojkvän, därav en lite annan stil än på den förra, haha.

137116-244 Fram
137116-245 Bak

Inspiration

Idag har jag varit ledig igen och passade på att åka in och handla ett till litet anteckningsblock från MUJI på Åhléns. Dessutom var jag inne en sväng på Panduro för att tumma lite på deras nyinkomna saker och hämta lite inspiration. Nu har jag hundratrettiosju olika idéer till nya pyssel på min things-to-create-list! Jag gick också förbi Granit (en annan favorit á la MUJI med stilrena, enkla kontorsgrejjer m.m.) och handlade en liten skalpell/kniv att skära med. Bra att ha när man ska ta bort pappret över hålen till spiralen när man klätt in en spiralbok med papper..

Leverans

Idag var jag och hämtade mitt paket från Panduro. Det som fanns i var lite reafynd: Sötvattenpärlor, foliedekor i roligt mönster, söta stämplar från Tilda, minibook-kit, musmatta i omålat trä och tags till årets julklappar. Allt jag behöver nu är lite tid och sen blir det en massa pyssel av!

137116-243


Notebook

Gårdagens inköp (anteckningsboken från MUJI) har numera blivit en söt anteckningsbok till min mor.

Tror jag måste springa och köpa flera snarast, för jag fick jättemånga idéer till flera medan jag höll på med denna!

137116-239137116-242137116-241
Framsida

137116-240
Baksida

Tips

Japanska märket MUJI har funnits på Åhléns ett tag nu och jag har alltid gillat de enkla, stilrena och smarta sakerna de har. Förutom en massa bra-att-ha saker till skrivbordet, skolan och kontoret, har de även en hel del fina grejjer till badrum, kök och egentligen hela huset.

Fick sluta tidigare från jobbet idag och gick in en sväng på Åhléns och kom på hur mycket jag gillar MUJI. Att de har mängder av smarta förvaringssaker till allting i alla storlekar och en massa roliga pennor visste jag ju redan, men jag blev överlycklig när jag såg att de hade en massa anteckningsböcker i olika storlekar. Allting är så neutralt och ostylat hos MUJI vilket gör att deras saker lämpar sig alldeles utmärkt för lite hemmagjord pyssel-styling! Bland annat föll jag för en med naturfärgad fram- och baksida, men som hade färgade blad på insidan i massor av olika färger, typ 4 av varje färg. Dock köpte jag bara en liten minibok (nedan) för små noteringar för ynka 18 kronor. Syra och linginfritt? Jag tvivlar på det, men vad gör det om man ändå ska använda det?

137116-237137116-238

I väntan på inlägg..

Här på bloggen händer det inte mycket just nu, men det beror dels på att jag jobbat en del (och även ska jobba fortsättningsvis) och dels för att jag har pysslat med lite saker som ska bli julklappar (det ska börjas i tid!).

Har i förra veckan gjort en liten beställning från Panduros rea också, så den väntar jag spänt på! De hade en del att fynda även så här på sluttampen av rean då det även var (till min lycka såklart) hela 70% på en massa saker.

137116-236

Fotoram

Här är då den fotoram jag gjorde! Ganska söt som sagt, i min smak! Min pojkvän gillade den också i och för sig.. Gav bort den till honom på vår 2-årsdag =)

137116-233
137116-234

I like sweet things

Har precis gjort färdigt mitt senaste pysselprojekt. Fick inspiration när jag såg bilden nedan på http://heartinhandscraps.com. Kan inte lägga upp bilderna på det än eftersom det är en present (som vanligt..), men det kommer efter helgen!

Vet inte om personen som ska få grejjen gillar stilen så mycket eftersom den är väldigt söt och romantisk, men jag älskar i alla fall söta och romantiska saker! Egentligen kanske det skulle bli en bättre present åt mig själv, haha.

image235