Skapande tider

Det blev en hel del pysslat förra helgen och även nu under veckan. En massa saker har det blivit!

* En make-over av en gammal tändsticksask som numera är en söt förvaringsask istället.
* Ännu en tändsticksask-make-over där jag fixade till den tändstickslåda vi vanlig använder här hemma, men som kanske inte var så jätteinspirerande, dvs. vanlig med Solstickepojken på..
* Ett skissblock/diktblock - en present till en speciell vän som äntligen blev färdig.
* Klädde om två ljuslyktor som jag tröttnat på som numera passar heminredningen mycket bättre.
* Sist och slutligen fyndade jag ett gammalt fult nyckelskåp hos Myrorna i torsdags som numera är sött, romantiskt och jättefint!

Bilder kommer nog nästa vecka.. Behöver min braiga kamera att ta fina bilder med!

Syfestivalen!

Den 2-4 november är det dags för hösten Syfestival på Sollentunamässan här i Stockholm. Från början är det en mässa för handarbete, garn, tyger och sytillbehör, men på senare år har pärlor, smycketillverkning och även scrapbooking, rubberstamping m.m., smugit sig in i mässhallarna.

Denna mässa kommer Scrapbox vara på plats och ställa ut! Jag och min kusin kommer ta med lite inspirerande saker som vi gjort själva och såklart en hel massa pysselsaker att sälja. Så glöm inte att kika in hos oss om du också kommer till den välbesökta mässan!

137116-227

Minimapp

Så här ser då min minimapp ut! Perfekt för viktiga kvitton, rabattkuponger och presentkort som alltid brukar ligga och slarva hemma hos mig.

137116-254
137116-255137116-256137116-257

70-årskort

Här är då de utlovade bilderna. Eller, ja, i alla fall de på 70-årskortet (resten kommer också, lovar).

137116-252137116-253

Pysseltorka?

Länge sen jag la upp någonting nytt här på bloggen, men det beror dels på att jag kom efter lite med pluggandet pga. att min kurslitteratur aldrig kom, och dels beror det på att jag inte haft så mycket tid att pyssla färdigt det jag håller på med.

Flera saker har dock blivit färdiga nu. Dels en liten mapp för kvitton, rabattkuponger, presentkort och andra bra-att-spara-saker som jag aldrig lyckas samla på ett och samma ställe förut. Igår gjorde jag dessutom ett 70-årskort på min mammas beställning till en gammal vän som fyller år nu på måndag. Bilder kommer senare.

Igår köpte jag också lite nya saker som jag har tänkt börja på. Hoppas på att få lite mer tid nästa vecka så det kan börja komma upp lite nytt här på bloggen!

Babykort

Några vänner till familjen har precis blivit farmor och farfar och min mor undrade om jag kunde göra ett grattis-till-tillökningen-kort. Här är resultatet:

137116-250137116-251