Julplaner

Som vanligt är jag julsugen redan och har varit typ sen augusti, men jag har ännu inte hunnit börja med julpysslet. I år hade jag tänkt att göra likadana julkort till alla nära och kära, så jag planerar att köpa den perfekta julstämpeln på Syfestivalen i november. Sen ska jag också försöka göra klat mitt julalbum som jag påbörjade förra året, men som aldrig hann bli färdigt. Nu har jag ju nästan allt material och alla idéer till det färdigt! Det är bara tiden som inte räcker till.. men efter juridiktentan så!

20-årsalbum

Detta enkla album gjorde jag till min bästis på hennes 20-årsdag. Innehållet är väldigt internt, så jag visar bara framsidan. Inuti hade jag gjort fotmontage av min kompis "utklädd" till olika personer som hon har gestaltat genom vår vänskap. Bland annat Lena PH, fotbollsproffs m.m. Internt, roligt, uppskattat och hatat. Haha.Papper: Daisy D's, Svart Cardstock
Snöre: Skinnimiterat snöre från Pearlchain
Bokstäver: Utklippt ur Svart Cardstock, Dymo, Handskrivet

Pysseltorka

Hej!
Eftersom jag både pluggar heltid och jobbar extra har jag ganska fullt upp nu för tiden. Dock har jag hunnit pyssla lite, men inte uppdaterat bloggen. Ska försöka göra det den här veckan. Dels har jag gjort ett litet album till min bästis 20-årsdag, ett armband och ett kort. Ska läggas upp med bilder snart!