Leverans

Idag var jag och hämtade mitt paket från Panduro. Det som fanns i var lite reafynd: Sötvattenpärlor, foliedekor i roligt mönster, söta stämplar från Tilda, minibook-kit, musmatta i omålat trä och tags till årets julklappar. Allt jag behöver nu är lite tid och sen blir det en massa pyssel av!

137116-243


Kommentarer
Postat av: Victoria

Haha, där ser man! Det är flera som kommit fram och "erkänt", haha, och det blir jag bara glad av. Särskilt när det är människor som jag själv beundrar på olika vis. (: Jag har "smygkikat" i din blogg också då och då, men inte regelbundet eftersom att jag alltid glömmer bort din bloggaddress. Kanske är det dags att memorera den! Din blogg är verkligen urgullig - blommig och rosa! Du verkar ha koll på det här med bookscrapping - jag har länge velat börja, men det blir aldrig riktigt av. Jag har köpt ett fotoalbum med svarta papper som jag tänkt använda som grund. Köper du allt på Panduro eller? ^^

Postat av: Sissi

Nja, det mesta köper/får jag av min kusin.. det är väl egentligen för hennes skull jag har bloggen. Hon har ett internetföretag som säljer pysselsaker, men bland köper jag lite grejjer från panduro när jag hittar nåt jag gillar!

2007-08-17 @ 20:41:02
URL: http://scrapbox.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback