Gamla saker <3

Jag älskar sommarens alla loppisar! Där kan man verkligen göra unika fynd. Favoritloppisen är Årsta Havsbads årilga loppis där den som vill får komma och ställa upp ett bord på badplatsens parkering och sälja vad som faller en in. Där vill folk mest bli av med sakerna och man får det mesta superduperbilligt! Här är några av mina sommarfynd:Glasflaska: Myrorna i Sundbyberg
Kakaoburk: Kvarlämnad i torpet min pappa köpt och renoverar i Finland
Små brukar: Hötorgets loppis
Mandelkvarn: Mormors gamla
Psalmbok från 1819: Myrorna i Värtahamnen
Liten psalmbok: Mammas gamla
Gamla vykort: Loppis i Vasa, Finland

Nya projekt

Jag är (som vanligt =P) lite dålig på att uppdatera här i bloggen, mycket beroende på att jag jobbar en hel del och för att vi haft ganska fullt upp hemma med flytt och allt som ska fixas. Men jag har ändå haft tid att skapa lite. Eller rättare sagt kanske tagit mig tid för att jag "måste". Nu i augusti är det nämligen fullt upp för min del med fest och firande och till detta krävs ju såklart kort och fina presenter! Därför har jag gjort ett grattiskort till en vän till familjen som fyller 50 år samt gjort ett kort till två av mina vänner som ska gifta sig. Fina paket ska det också bli, såklart matchande korten! Bilder kommer när allt är färdigt.

Ett av mina senaste projekt annars är faktiskt en julklapp. Därför kan jag såklart inte tala om vad det är, men en liten smygtitt kan man väl alltid bjuda på!


Grattisdrake

Ett till grattiskort har det blivit. Detta med en drake på. Tanken var att det skulle bli ett lite grabbigare kort med tanke på färger och så, men man kan ju lika väl ge det till en tjej också!


Papper: Ljusbrun Cardstock, Heidi Grace Designs - Large Cupcake
Stämpel: Scrapbox - Privat
Färgläggning: Promarkers
Chalk: Color Box - Creamy Brown
Text: Utklippt från blått papper på fri hand

Award

Har precis fått ett award från söta Sandra. Tusen tack!Who gets the “Brillante Webblog Award”? Websites and blogs, which by its currency,the issues of choice and for their designs are especially noteworthy.

Here are the Award Rules:
1. The winner can take the logo.
2. Place a link to the person that send you the award.
3. Give the Award to at least 7 other Blogs, which by its currency,the issues of choice and for their designs are especially noteworthy.
4. Put a link to these sites on your Blog.
5. Write a comment on their Blogs that they’ve won an Award.


De som jag vill skicka detta vidare till är några av mina favoritbloggar som jag besöker nästan dagligen:

Jenny (ejm)
Leamon
I Ett Litet Hus
Dekorera med mera
Mette
Hoppetossa
Millan

Grattiskort

Ännu ett kort till en gratulation av något slag. Inpirationen till fjärilarna fick jag från min pojkväns blivande svägerska som hade gjort några liknande på inbjudningarna till deras bröllop.Papper: Webster's Pages, Brun Cardstock
Stämpel: Magnolia
Färgläggning: Promarkers
Fjärilarnas känselspröt: Scrappers Floss, Brun Tuschpenna
Text: Handskrivet

Bröllopsinbjudan

Nu är det mesta av mina ägodelar nerpackade inför flytten. Fick nycklarna igår och det är så fint att man aldrig ville gå tillbaka till vår gamla lägenhet.. Längtar så tills det är färdigt!

Tänkte även lägga upp ett sista kort innan jag far iväg till Finland för att hälsa på släkten. Detta är en bröllopsinbjudan. Enkel, men söt och med lite lyxigare känsla tack vare kortets vikning. Jag ska inte gifta mig än på ett bra tag, men använde ändå mitt och min pojkväns namn för att skriva en lämplig text.Papper: Ljusbeige Cardstock, Vit Cardstock
Chalk: Color Box - Creamy Brown
Stämplar: Tag - Magnolia, Brudpar - Hänglar & Stänglar
Färgläggning: Promarkers
Text: Handskrivet
Snöre: Scrappers Floss